Fizetés és szállítás

Kérjük rendelés, vásárlás előtt olvassa el figyelmesen a fizetési és szállítási feltételeket és lehetőségeket

Fizetés és szállítás

FIZETÉS

Jelenleg egyféle fizetési módot biztosítunk: átutalás. Ezen a fizetési módon kívül nem áll módunkban egyéb fizetési lehetőséget biztosítani. A megrendeléseket csak a fizetés teljesítése után (átutalás teljesítése és beérkezése) kezdjük el feldolgozni/elkészíteni és postázni.

Átutalás

Megrendelőként a megrendelt termékek ellenértékét a visszaigazoló e-mailben található bankszámlára köteles vagy számunkra átutalni. Az összeg bankszámlánkon történő jóváírását követően megkezdjük megrendelt termékeid elkészítését és/vagy összekészítését és postázását. Átutalásos fizetési mód választásakor az utaláskor a közlemény/megjegyzés rovatba kérjük tüntesd fel rendelési azonosítódat, hogy tudjuk, tőled érkezett az utalás és be tudjuk azonosítani a rendelésedet.
Az átutalást az alábbi számlaszámra tudod teljesíteni, megrendelésed elküldését és a visszaigazolásunk megérkezését követően:

Kedvezményezett neve: Rózsáné Illés Réka
Kedvezményezett bankja: OTP Bank
Kedvezményezett számlaszáma: 11773353-01960835-00000000
Közlemény rovat: A közlemény rovatba írd be a megrendeléskor a visszaigazolásban szereplő rendelésszámot

A webshop üzemeltetője és a számla kiállítója kisadózó, a számlán alanyi adómentes termékek és szolgáltatások szerepelnek, 0%-os ÁFA tartalommal.

SZÁLLÍTÁS

Webshopunkból megrendelt termékeinket kizárólag Magyarország területére szállítjuk, az alábbi módokon: Foxpost csomagautomata, házhozszállítás, illetve a méret-súly határokat figyelembevéve, az arra alkalmas termékeket postai levélként tudjuk feladni.

– Foxpost csomagautomata – ezen szállítási mód díja a 20.000 Ft összértéket el nem érő rendelések esetében 862 Ft, 20.000 Ft vagy afeletti összértékű rendelések esetében ingyenes.

– Házhozszállítás – ezen szállítási mód díja a 20.000 Ft összértéket el nem érő rendelések esetében 1598 Ft, 20.000 Ft vagy afeletti összértékű rendelések esetében ingyenes.

A szállítási szolgáltatást közvetített szolgáltatásként nyújtjuk, a feltüntetett szállítási díjak bruttó összegek, Vállalkozó alanyi adómentességére hivatkozva a számlán 0% ÁFA-tartalmúnak jelöltek.

Bővebb információt itt talál: https://foxpost.hu/

A csomag feladása és a futárszolgáltatás megrendelése a Foxpost, illetve a FürgeFutár rendszerén keresztül történik a Vállalkozó által.

Magyarországon kívüli szállítást nem áll módunkban teljesíteni.

A szállítás során megsérült csomagokért felelősséget nem vállalunk, ezért minden Vásárlónkat kérjük, hogy átvétel előtt ellenőrizzék a csomag sértetlenségét. Amennyiben sérülést tapasztal a csomagoláson, a szállítópartnernél jelezze ezt, akár jegyzőkönyv felvételével.

Foxpost csomagautomata

A FOXPOST egy egyszerű csomagátvételi mód, amivel időt takaríthatsz meg és csak rajtad áll, hogy mikor veszed át a csomagodat a kiválasztott automatában. Ha megrendelésed valamelyik magyarországi FOXPOST csomagautomatába kéred, nem kell egész nap várnod a futárt. A kiválasztott bevásárlóközpont nyitvatartási idejében bármikor átveheted a megrendelt termékeidet a csomagautomatából – hétköznap és hétvégén egyaránt.

Hogyan működik?

A kiválasztott FOXPOST csomagautomatába rendelt csomagokat a fizetés beérkezése után (átutalás) összekészítjük (ha egyedi megjelenésű megrendelést is tartalmaz, akkor elkészítjük), majd 3 napon belül átadjuk a FOXPOST munkatársának. Ők az átvételt követő néhány munkanapon belül elszállítják a csomagodat a kiválasztott bevásárlóközpontban lévő csomagautomatához. Amint a csomag megérkezett, a FOXPOST-tól SMS-ben és e-mailben is érkezik egy értesítés és egy titkos nyitókód. Az automatánál ezt a kódod használva nyílik is az ajtó, mögötte pedig vár a megrendelt csomagod.

Országosan 2020. márciusában már 118 FOXPOST csomagautomata található és a lista folyamatosan bővül! Ez a megoldás teljes kényelmet biztosít számodra, hiszen nincs sorbanállás.

Várható szállítási idő

A rendelésedet követő 3 munkanapon belül mi elkészítjük/összekészítjük a csomagodat, feladjuk a FOXPOST segítségével, a FOXPOST pedig 1-2 munkanapon belül kiszállítja azt a kiválasztott automatába. Tehát a rendeléstől számított körülbelül 5 munkanapon belül lesznek átvehetőek a megrendelt termékek, amelyeket további 3 napig őriznek meg az automatában, miután kiértesítettek az érkezéséről (dömpingszerű megrendelések esetén vagy a FOXPOST oldalán felmerülő egyéb problémák esetén ez a kiszállítási idő több is lehet). Ha valamiért mégsem tudsz elmenni az adott időszakban a csomagodért, kérjük hívd fel a FOXPOST ügyfélszolgálatát, ők segítenek abban, hogy a csomagodat továbbra is, a megadott időintervallumon túl is átvehesd.
A csomagautomaták a bevásárlóközpontok nyitvatartási idejében bármikor használhatóak. A kiválasztott csomagautomata helyszínének nyitvatartási idejéről az alábbi megjelenítő segítségével vagy a FOXPOST oldalán lehet tájékozódni (www.foxpost.hu). Fizetéskor, a “Pénztár” oldalon az itt kikeresett Foxpost automatát válaszd ki.

Fizetési feltételek Foxpost csomagautomatás szállítás esetén:

Ahogyan oldalunkon a “Fizetés” résznél is jeleztük, a megrendelések összegét csak átutalással lehet kifizetni, így a Foxpost csomagautomatás szállítás is csak előre fizetés esetén vehető webáruházunkban igénybe.

Szállítási díj Foxpost csomagautomatába:

Amennyiben a Foxpost csomagautomatás szállítást és átvételi módot választod, a fizetendő szállítási díj csomagmérettől függetlenül 862 Ft, melyet a megrendelés összegének kiegyenlítésével egy időben, átutalással tudod kifizetni. 20.000 Ft feletti megrendelés esetén a Foxpost csomagautomatás szállítási díjat elengedjük, azaz ingyenes lesz. Egyéb csomagolási díjat nem számolunk fel.

Csomagkövetés:

Egyszerűen nyomon követheted a csomagod útját:
SMS és e-mailos értesítést kapsz a feladás tényéről és arról is, ha csomagod megérkezett a kiválasztott FOXPOST automatába. Hogy lásd éppen merre tart csomagod, kattints a FOXPOST oldalán a csomagkövetés menüpontra és a kapott csomagszám megadásával nézd meg http://www.foxpost.hu/csomagkovetes/

Házhozszállítás

Weboldalunk a házhozszállítást is a Foxpost illetve FürgeFutár segítségével teljesíti. A FOXPOST házhozszállítási szolgáltatását akkor is választhatod, ha lakóhelyeden vagy közelében nincs FOXPOST csomagautomata. A FOXPOST futárai házhoz is szállítják a megrendelt csomagodat, amennyiben ezt a szállítási módot választod. A szolgáltatás országosan elérhető. Ráadásul a futárokat sem kell egész nap várnod – egy megadott, 2 órás időintervallumon belül vállalják a szállítást, ami ha neked mégsem felel meg, a megadott elérhetőségen felveheted a kapcsolatot a futárral, hogy megbeszéljétek a csomag átvételének részleteit.

Fizetési feltételek Foxpost házhozszállítás esetén:

Ahogyan oldalunkon a “Fizetés” résznél is jeleztük, a megrendelések összegét csak átutalással lehet kifizetni, így a Foxpost házhozszállítás is csak előre fizetés esetén vehető webáruházunkban igénybe.

Szállítási díj:

Amennyiben a házhozszállítást és átvételi módot választod, a fizetendő szállítási díj csomagmérettől függetlenül 1598 Ft, melyet a megrendelés összegének kiegyenlítésével egy időben, átutalással tudod kifizetni. 20.000 Ft feletti megrendelés esetén a házhozszállítási díjat elengedjük, azaz ingyenes lesz. Egyéb csomagolási díjat nem számolunk fel.

Szállítás menete:

Miután feladtuk neked a csomagodat az általunk kiválasztott szállítópartnerrel (FürgeFutár vagy Foxpost), értesítést fogsz kapni. Ha FOXPOST csomagautomatával adtuk fel a csomagod, az automata ürítésekor és csomagod FOXPOST rendszerbe történő rögzítésekor SMS és e-mail értesítést kapsz annak várható érkezéséről. A FOXPOST csomagok házhozszállítását munkanapokon 8:00-17:00 között vállalja.
Amennyiben nem tudod átvenni a csomagodat és a Foxpost a szállító, az 4 nap őrzési idő után visszakerül a Foxpost raktárába, ahol további 1 hétig tárolják. Ezalatt bármikor kérheted a csomagod újrakézbesítését, melynek díja 1099 Ft, melynek költségét neked kell vállalnod, csomagodért további felelősséget nem vállalunk.

Telefonszám

+3630/383-03-74

E-mail cím

Fizetési információk

Webáruházunkban jelenleg csak átutalásos fizetési mód választható